137 000 produkter ständigt i lager

Köp taklasthållare till Hyundai

för takreling, fixpunktsmontering, dropplist, normalt tak och T-spårsprofil

Många årtiondens erfarenhet, och många år som marknadsledande för eftermonterade takräcken har gjort Rameder till expert på takräcken till Hyundai. Vi säljer takräcken till Hyundai från Thule, F.LLI Menabo och Yakima. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av takräcken och vi känner till för- och nackdelar med de olika takräckesystemen för Hyundai. Därför kan vi presentera de enklaste och mest snabbmonterade takräckesystemen bland alla system på marknaden.

Vår konfigurator är gjord för att göra det mycket lättare för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det mycket enklare att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellserievarianter från Hyundai. I nästa konfiguratorsteg kan du specificera din Hyundai-modell ännu mera detaljerat.

Hyundai takräckenr

Hyundai Dachträger

Vi säljer taklasthållare i originalutrustningskvalitet till din Hyundai. Taklasthållaren understryker de naturliga linjerna hos din Hyundai och blir till en integrerad del av fordonsdesignen. Monteringen av taklasthållaren går på ett par minuter och Hyundai taklasthållare är testad av TÜV och försedd med GS-märkning. Hållbarhet och säkerhet är produktegenskaper på samma sätt som mångsidigheten hos Hyundai taklasthållare.

  • för alla typer av tak
  • för takboxar, cykelhållare, kanot och kajaktransport
  • nästan ljudlösa taklasthållarsystem
  • lätt konstruktion av stål och aluminium
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner