Meny

Rameders bästa prisgaranti

Vi står för våra priser Men om du skulle få ett erbjudande om en jämförbar dragkrok, en komplettsats dragkrok eller en elsats hos en annan handlare till ett lägre pris, fyll då i nedanstående formulär, så säljer vid produkten hos Rameder 100 Skr billigare än konkurrenten.

Vi garanterar bästa pris på dragkrokar
  • Ange artikeln och handlaren med exakt internet-länk.
  • Ladda upp t.ex. ett utdrag ur ett prospekt eller skicka oss anbudet.
  • Vi kontrollerar anbudet från handlaren inom 1-2 arbetsdagar.
  • Om artikeln är likvärdig får du artikeln till ett 100 Skr lägre pris!

Följande villkor gäller:

Garantin gäller endast för nya omedelbart leveransklara varor, inte för tjänster (t.ex. montering), produkter från ut- eller slutförsäljningar, specialerbjudanden, insolvenser, konkursutförsäljningar, affärsupplösningar, auktioner (t.ex. eBay), jämförelseportaler (t.ex. Pricerunner), demonstrationsmodeller, skadade eller defekta produkter och endast för anbud från handlare med säte i Sverige.

Har du hittat en billigare produkt?

Ange artikeln och handlaren med exakt internet-länk. Ladda upp ett utdrag ur ett prospekt eller faxa anbudet till oss.

Rutorna med * är obligatoriska.

 Viktigt:

Kontrollera att vi verkligen kan jämföra produkterna genom att du anger länken som hänvisar till produkten hos handlaren så att vi snabbt kan bearbeta ditt ärende. I tveksamma fall kan du ladda upp en skärmdump med konkurrentens anbud med vår uppladdningsfunktion och skriv dina kommentarer i kommentarsrutan.

  • Rameder måste kunna jämföra priset med en officiell prislista, en annons, ett skriftligt erbjudande eller en webbplats.
  • Presentkort (t.ex. 250 Skr presentkortet) kan alltid kombineras med vår prisgaranti.
  • Anbudet riktar sig endast till slutkonsumenter.