137 000 produkter ständigt i lager

Köp taklasthållare till Cadillac

för takreling, fixpunktsmontering, dropplist, normalt tak och T-spårsprofil

Många årtiondens erfarenhet, och många år som marknadsledande för eftermonterade takräcken har gjort Rameder till expert på takräcken till Cadillac. Vi säljer takräcken till Cadillac från Thule, F.LLI Menabo och Yakima. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av takräcken och vi känner till för- och nackdelar med de olika takräckesystemen för Cadillac. Därför kan vi presentera de enklaste och mest snabbmonterade takräckesystemen bland alla system på marknaden.

Vår konfigurator är gjord för att göra det mycket lättare för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det mycket enklare att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellserievarianter från Cadillac. I nästa konfiguratorsteg kan du specificera din Cadillac-modell ännu mera detaljerat.

Taklasthållare till alla Cadillac-modeller

Välj din fordonsmodell i listan.

Cadillac takräckenr

Cadillac Dachträger

Vi säljer taklasthållare i originalutrustningskvalitet till din Cadillac. Taklasthållaren understryker de naturliga linjerna hos din Cadillac och blir till en integrerad del av fordonsdesignen. Monteringen av taklasthållaren går på ett par minuter och Cadillac taklasthållare är testad av TÜV och försedd med GS-märkning. Hållbarhet och säkerhet är produktegenskaper på samma sätt som mångsidigheten hos Cadillac taklasthållare.

  • för alla typer av tak
  • för takboxar, cykelhållare, kanot och kajaktransport
  • nästan ljudlösa taklasthållarsystem
  • lätt konstruktion av stål och aluminium
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner