137 000 produkter ständigt i lager

Tillverkare av dragkrokar och elsatser

Här presenterar vi de viktigaste tillverkarna av dragkrokar och elsatser. Det kan vara Westfalia dragkrokar, Bosal dragkrokar, Oris dragkrokar, Brink dragkrokar, MVG dragkrokar eller Hook dragkrokar eller ALKO dragkrokar. Alla dessa tillverkar dragkrokar av god kvalitet och de har stor erfarenhet på området.


Brink dragkrokar

Thule

Brink levererar till nästan alla fordonsproducenter och därför direkt efter ett nytt fordons introduktion erbjuda en matchande släpvagnskoppling. Samarbetet med fordonsproducenterna är så nära att Brink är med i tankeprocessen redan när fordonet är på ritningsbordet. Redan två till tre år innan fordonet börjar produceras sysslar specialister på Brink Towing Systems med utvecklingen av en släpvagnskoppling som passar perfekt till respektive bil. Även därför är kvalitet ett kärnbegrepp för Brink Group B.V..


Westfalia dragkrokar

Westfalia

Med mer än 12 miljoner tillverkade dragkrokar för personbilar och lätta lastbilar är Westfalia en av världens största tillverkare av dragkrokar. Westfalias dragkrokar utvecklas i nära samarbete med bilindustrin och specialanpassas för varje bilmodell.


Bosal dragkrokar och Oris dragkrokar

Bosal Oris

Som utvecklingsleverantör utvecklar och tillverkar Bosal och Oris originalutrustningar för den internationella bilindustrin. Man använder sin flera årtionden långa erfarenhet för att ta fram effektiva Bosal och Oris dragkrokar som är exakt utformade efter kundens behov. Förutom kundspecifika krav är det aktuella trender som miljö, demografisk utveckling och individualisering som påverkar utvecklingen av Bosal och Oris dragkrokar.


GDW dragkrokar

GDW

GDW-koncernen som bildades 1952 utvecklar, tillverkar och säljer ett stort utbud av dragkrokar i Europa. Alla GDW-dragkrokar tillverkas enligt de vanligaste kvalitets- och säkerhetsstandarderna. GDW Group har för närvarande fem fabriker i Västeuropa. Varje år utvecklas dessutom mer än 60 nya dragkroksmodeller.


AL-KO dragkrokar

AL-KO

ALKO är ett familjeföretag med 50 fabriker och mer än 3 600 anställda i alla världsdelar och agerar i hela världen som ett teknologiföretag som hör till de ledande tillverkarna på områdena fordonsteknik, trädgård, hobby, luftteknik liksom dragkrokar. ALKO dragkroksexperten.


Auto Hak dragkrokar

Auto Hak

Auto Hak har mer än 40 års erfarenhet och har utvecklat sig till en av de största tillverkarna och försäljarna av dragkrokar för personbilar och skåpbilar. Denna polska tillverkare av dragkrokar har för närvarande över 1900 Autohak-dragkrokar för många typer av bilmodeller.


MVG dragkrokar

MVG

MVG utvecklar, konstruerar och tillverkar sedan 1972 fina dragkrokar och elsatser för personbilar och transportbilar. Den modernaste tillverkningstekniken övervakad av processuppföljande kvalitetskontroller garanterar en utmärkt produktkvalitet och gör MVG till en tillförlitlig partner för bilhandeln när det gäller dragkrokar.


ECS Elsatser

ECS

ECS Electonics BV har blivit ledande på den europeiska marknaden när det gäller utveckling och tillverkning av elsatser för dragkrokar och elektroniska komponenter. Företagets grundades år 1988 och dess huvudkontor ligger i Breda (Nederländerna). Företaget kännetecknas av att det tillverkar elsatser för nästan alla fordonstyper och av en utmärkt kvalitet.


Erich Jaeger elsatser

Erich Jaeger

Företaget ERICH JAEGER utvecklar och tillverkar sedan 1927 kontakter och kabelsatser av hög kvalitet. Bland våra kunder finns förutom kända personbils- och nyttofordonstillverkare även företag inom andra branscher. Vi prioriterar ständigt perfekta lösningar och högsta kvalitet.


Prof Svar dragkrokar

Prof Svar

Prof Svar grundades 1994 med målet att utveckla och tillverka dragkrokar. I samband med den framgångsrika produktutvecklingen för märket SKODA byggdes fabriken ut. I dag är Prof Svar den största tillverkaren av dragkrokar i Tjeckien.


AC elsatser

AC

Firman har funnits på marknaden i 25 år och är i huvudsak känd för sina eftermonteringssystem för gasdrift. På det området är företaget ledande i hela Polen. Från början tillverkade man enkla biltillbehör men sedan 1996 koncentrerar man sig på produktion av elsatser för alla fordonstyper som används i hela världen. 2011 startade man ett forsknings- och utvecklingscentrum som tar fram innovativa produkter även i framtiden.


Volta elsatser

Volta

Firman VOLTA som funnits på marknaden i mer än 25 år är vår leverantör för elektroniska moduler av hög kvalitet. Enligt vad de själva uppger ska företaget genom sin kontinuerliga kompetensuppbyggnad erbjuda sina kunder enhetliga lösningar på områdena bil-el och bilelektronik.


Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner