Meny

Tillverkare av dragkrokar och elsatser

Här presenterar vi de viktigaste tillverkarna av dragkrokar och elsatser. Det kan vara Westfalia dragkrokar, Bosal dragkrokar, Oris dragkrokar, Brink dragkrokar, MVG dragkrokar eller Hook dragkrokar eller ALKO dragkrokar. Alla dessa tillverkar dragkrokar av god kvalitet och de har stor erfarenhet på området.

Brink dragkrokar

Brink dragkrokar

Brink levererar till nästan alla fordonsproducenter och därför direkt efter ett nytt fordons introduktion erbjuda en matchande släpvagnskoppling. Samarbetet med fordonsproducenterna är så nära att Brink är med i tankeprocessen redan när fordonet är på ritningsbordet. Redan två till tre år innan fordonet börjar produceras sysslar specialister på Brink Towing Systems med utvecklingen av en släpvagnskoppling som passar perfekt till respektive bil. Även därför är kvalitet ett kärnbegrepp för Brink Group B.V..

läs mer

Westfalia dragkrokar

Westfalia dragkrokar

Med mer än 12 miljoner tillverkade dragkrokar för personbilar och lätta lastbilar är Westfalia en av världens största tillverkare av dragkrokar. Westfalias dragkrokar utvecklas i nära samarbete med bilindustrin och specialanpassas för varje bilmodell.

läs mer

Bosal dragkrokar och Oris dragkrokar

Oris dragkrokar

Som utvecklingsleverantör utvecklar och tillverkar Oris originalutrustningar för den internationella bilindustrin. Man använder sin flera årtionden långa erfarenhet för att ta fram effektiva Oris dragkrokar som är exakt utformade efter kundens behov. Förutom kundspecifika krav är det aktuella trender som miljö, demografisk utveckling och individualisering som påverkar utvecklingen av Oris dragkrokar.

läs mer

GDW dragkrokar

GDW dragkrokar

GDW-koncernen som bildades 1952 utvecklar, tillverkar och säljer ett stort utbud av dragkrokar i Europa. Alla GDW-dragkrokar tillverkas enligt de vanligaste kvalitets- och säkerhetsstandarderna. GDW Group har för närvarande fem fabriker i Västeuropa. Varje år utvecklas dessutom mer än 60 nya dragkroksmodeller.

läs mer

AL-KO dragkrokar

AL-KO dragkrokar

ALKO är ett familjeföretag med 50 fabriker och mer än 3 600 anställda i alla världsdelar och agerar i hela världen som ett teknologiföretag som hör till de ledande tillverkarna på områdena fordonsteknik, trädgård, hobby, luftteknik liksom dragkrokar. ALKO dragkroksexperten.

Auto Hak dragkrokar

Auto Hak dragkrokar

Auto Hak har mer än 40 års erfarenhet och har utvecklat sig till en av de största tillverkarna och försäljarna av dragkrokar för personbilar och skåpbilar. Denna polska tillverkare av dragkrokar har för närvarande över 1900 Autohak-dragkrokar för många typer av bilmodeller.

MVG dragkrokar

MVG dragkrokar

MVG utvecklar, konstruerar och tillverkar sedan 1972 fina dragkrokar och elsatser för personbilar och transportbilar. Den modernaste tillverkningstekniken övervakad av processuppföljande kvalitetskontroller garanterar en utmärkt produktkvalitet och gör MVG till en tillförlitlig partner för bilhandeln när det gäller dragkrokar.

Imiola Anhängerkupplung

Imiola dragkrokar

Företaget IMIOLA HAK-POL grundades 1991. Deras specialitet är tillverkning av dragkrokar till mer än 500 bilmodeller, både bilar och lastbilar. Produkterna tillverkas med hjälp av den senaste tekniken, det vill säga med laser- och plasmamaskiner samt CNC-styrda kantpressar.

Prof Svar dragkrokar

Prof Svar dragkrokar

Prof Svar grundades 1994 med målet att utveckla och tillverka dragkrokar. I samband med den framgångsrika produktutvecklingen för märket SKODA byggdes fabriken ut. I dag är Prof Svar den största tillverkaren av dragkrokar i Tjeckien.

BOSStow Anhängerkupplung

BOSStow dragkrokar

Som tillverkare och kommersiellt företag utvecklar BOSStow lämpliga dragkrokar och bakre stödfästen för ett stort fordonssegment. Innovativa lösningar för den senaste generationens transportmedel, samt USA-import, klassiska bilar och husbilar. Kundorienterade produkter och lösningar från många års erfarenhet av den europeiska marknaden.

ECS Elsatser

ECS Elsatser

ECS Electonics BV har blivit ledande på den europeiska marknaden när det gäller utveckling och tillverkning av elsatser för dragkrokar och elektroniska komponenter. Företagets grundades år 1988 och dess huvudkontor ligger i Breda (Nederländerna). Företaget kännetecknas av att det tillverkar elsatser för nästan alla fordonstyper och av en utmärkt kvalitet.

Erich Jaeger elsatser

Erich Jaeger elsatser

Företaget ERICH JAEGER utvecklar och tillverkar sedan 1927 kontakter och kabelsatser av hög kvalitet. Bland våra kunder finns förutom kända personbils- och nyttofordonstillverkare även företag inom andra branscher. Vi prioriterar ständigt perfekta lösningar och högsta kvalitet.

TrailTec Elektrosätze

TrailTec elsatser

Firman har funnits på marknaden i 25 år och är i huvudsak känd för sina eftermonteringssystem för gasdrift. På det området är företaget ledande i hela Polen. Från början tillverkade man enkla biltillbehör men sedan 1996 koncentrerar man sig på produktion av elsatser för alla fordonstyper som används i hela världen. 2011 startade man ett forsknings- och utvecklingscentrum som tar fram innovativa produkter även i framtiden.