Meny

Betalningssätt hos Rameder

Här ser du en lista över alla betalningssätt som vi erbjuder.

Förskottsbetalning

Förskottsbetalning

Din beställning bearbetas så snart vi kan konstatera att betalningen utförts. Om det inte har kommit in någon betalning inom 14 dagar, ber vi dig ha förståelse för att vi annullerar beställningen.

PayPal

PayPal

är en online-betalningstjänst som man kan betala sina online-inköp med snabbt och enkelt både från eBay och många andra online-shops. PayPal används för närvarande av mer än 100 miljoner medlemmar i hela världen.

På Rameder kan du betala både via PayPal Express i kundvagnen och via PayPal under beställningsprocessen.

Kreditkort

Kreditkort

Med Visa eller MasterCard kan du enkelt betala hos oss med ditt kreditkort. Modernaste krypteringstekniker som t.ex. SSL (Secure Socket Layer) och 3D Secure erbjuder högsta möjliga säkerhet. Kommunikationen sker 256bit SSL krypterat via vår betalningsleverantör OGONE.

Inköp för räkning

är en av de mest populära betalningsmetoderna inom onlinehandel och nu även hos Rameder. Med Klarnas köp på konto kan du beställa dina varor online och betala bekvämt via faktura efter mottagandet.

Köp på avbetalning

Betala ditt köp till TOP-finansieringsvillkor i bekväma delbetalningar. Det nya Klarna-avbetalningsköpet på Rameder gör det möjligt!

Omedelbar banköverföring

är en direkt betalningsmetod som använder ett säkert formulär och är inte bunden till en specifik bank. Du kommer att hänvisas till din egen bank för att göra betalningen. Du behöver inte registrera dig.