Meny

Köp bagagerumsmattor online

Under många år har vi varit en stor återförsäljare av bagagerumsmattor med ett brett utbud till alla typer av fordon. Du kan välja mellan universella eller fordonsspecifika bagagerumsmattor. Båda varianterna har sina fördelar. I den här guiden förklarar vi allt du behöver veta om bagagerumsmattor så att du därefter till bästa pris kan beställa bagagerumsmattor till din bil.

Med en bagagerumsmatta skyddar du ditt bagageutrymme från nedsmutsning! Välj en universell bagagerumsmatta eller en fordonspecifik till ditt fordon. Vårt sökare leder dig direkt till rätt produkt via tillverkare, modell och byggår.

köp bagagerumsmattor
Bagagerumsmattor till din bil

Innehåll

 1. Födelar och användning
 2. Universiella- och fordonsspecifika varianter
 3. Köp bagagerumsmattor - med hjälp av vår fordonssökare

1. Födelar och användning

Det går på ett ögonblick. Yoghurten från snabbköpet hade ett litet hål i förpackningen, barnens leriga gummistövlar stuvades slarvigt in i bagaget eller locket till flaskan med reservolja skruvades inte åt ordentligt - resultatet är alltid detsamma: en irriterande smutsfläck i ett annars fint bagageutrymme, en smutsfläck som man dras med till det är dags för vårstädning och som man då endast genom mycket ansträngning och med ännu mer rengöringsmedel blir kvitt.

Lösningen? En bagagerumsmatta från Rameder. Mindre olyckor med smuts, mat eller vätskor som exemeplvis färg, lack och olja kan enkelt rengöras tack vare mattans plastbeläggning.

Fördelar med bagagerumsmattor:

 • Skydd mot nedsmuitsning av bagageutrymmet
 • väldigt slitstark
 • lång hållbarhet
 • perfekt passform
 • finns till nästan alla fordon
 • lätt att rengöra
Födelar Bagagerumsmattor

2. Universiella- och fordonsspecifika varianter

universiella bagagerumsmattor

Vi skiljer mellan två olika typer: den universella och den fordonsspecifika bagagerumsmattan. Som namnet antyder kan den universella mattan användas universellt, vilket innebär att den passar nästan alla fordon. Eftersom universella bagagerumsmattor inte skärs till efter mått till något specifikt bagageutrymme är de billigare att tillverka än fordonsspecifika mattor.

universiella bagagerumsmattor

Fördelar med universella bagagerumsmattor

 • billigare än de fordonsspecifika bagagerumsmattorna
 • passar de flesta fordon
 • mycket slitstarkt material
 • lätt att rengöra
köp universella bagagerumsmattor

fordonsspecifika bagagerumsmattor

Dessa mattor är specialanpassade till bagageutrymmet i varje givet fordon och erbjuder 100% passform. Hörnen och kanterna i din bils bagageutrymme togs med i beräkningen under tillverkningen - därför garanterar mattans passform att den inte glider omkring under körning och bagageutrymmet förblir skyddat även på det ojämnaste av väglag och genom de skarpaste kurvorna.

fordonsspecifika bagagerumsmattor

Fördelar med specifika bagagerumsmattor

 • skräddarsydd passform till varje specifikt fordon
 • enkelt att sätta på plats och ta bort
 • mycket slitstarkt material
 • lätt att rengöra
köp specifika bagagerumsmattor

3. Köp bagagerumsmattor till ditt fordon med hjälp av vår fordonssökare

Att hitta den optimala produkten till din bil är inget problem hos oss. Det är väldigt irriterande att när du väl fått hem paketet upptäcka att du har beställt en produkt som inte passar. För att undvika sådana situationer så har vi utvecklat vår fordonssökare som gör det enkelt att med några få klick få fram produkter som specialtillverkats för att passa till ditt fordon. Det enda du behöver veta är vilket fordon du kör - du kan söka genom att ange din bils registreringnummer eller genom att välja tillverkare, modell och år.

Fordonstillverkaren översikt

Fordonstillverkaren översikt

välj fordon nu