Meny

Köp golvmattor till din bil online

Vi erbjuder dig en rad bilspecifika och universellt lämpliga golvmattor för nästan alla typer av fordon. Oavsett om du letar efter textilmattor eller gummimattor - du hittar dem på den här sidan.

Innehåll

 1. Hur hittar jag rätt golvmattor till min bil?
 2. Gummimattor
 3. Vilka delar består ett golvmattset av?
 4. Välj golvmattor till ditt fordon nu

1. Hur hittar jag en golvmatta som passar mitt fordon?

Bilgolvmattor till alla fordon

I vår onlinebutik är det enkelt att köpa bilmattor. Välj din fordonsmodell under "specifika golvmattor" så visas golvmattor som passar din bil. Oavsett om du kör en VW Golf VII, Opel Astra, Audi A3 eller Ford Fiesta, kan vi erbjuda en skräddarsydd specifik uppsättning golvmattor för nästan alla bilmodeller.

Fördelar med en golvmatta:

 • mycket slitstark
 • halksäker
 • hållbar
 • perfekt tillskuren
 • utmärkt passform
 • mycket robust material
 • lätt att rengöra
 • skyddar benutrymmet från utnötning och fukt

2. Gummimattor

Gummimattorna är särskilt lämpliga för den kalla och fuktiga årstiden. På grund av gummits egenskaper är golvmattorna halksäkra. Men en av de viktigaste aspekterna av materialet är ändå att det är vattentätt. Denna egenskap hos gummimattan är viktig eftersom det betyder att den skyddar bilens golv mot vatten och fukt.

Detta kan förhindra att rostskador på karossen eller på bilens elektronik uppstår. En annan viktig aspekt är att den skyddar mot att mögel bildas och dålig lukt - din hälsa skyddas och du slipper obehagliga dofter i bilen.

Våra gummimattor uppfyller kraven för originalutrustningskvalitet och har perfekt passform. Den höga kvaliteten på gummimattans material gör den nära nog luktfri och det patenterade reliefmönstret ser till att du har ett bra fotfäste under körning. Undersidans noppiga mönster håller gummimattan på plats så att den inte halkar omkring under körning.

köp golvrmatta av gummi
 • Gummi dörrmatta
 • Gummi dörrmatta

  3. Vilka delar består ett bilmattset av?

  Ett bilmattset består av fyra delar , oavsett om det är gjort av gummi, velour eller nålfilt. Varje set består av en golvmatta för förarsidan, en för passagerarsidan samt två golvmattor för baksätet. Bilspecifika golvmattor är exakt utformade för respektive bilmodell, vare sig det är en Mercedes E-klass, BMW 3 eller en Kia Sorento.

  köp tillbehör till din bilmatta

  4. Välj golvmattor till ditt fordon

  Det finns bilmattor till varje fordon och vi har passande golvmattor i vårt sortiment till nästan alla modeller. Vi har utvecklat den här sökaren så att vi snabbt och enkelt kan erbjuda dig rätt set till din bil. Klicka bara genom att välja din biltillverkare i första steget så ser du snart bara de 100% matchande produkterna till din bilmodell.

  Dörrmatta Finder

  Fordonstillverkare översikt

  välj ett fordon