Meny

Rabatter, kampanjer & Rameder presentkort

Vi överraskar ideligen våra kunder med nya rabattkampanjer, säsongsrabatter eller olika presentkort. På den här sidan vill vi informera om aktuella kampanjer och visa hur du kan spara reda pengar nästa gång du handlar hos det marknadsledande dragkroksföretaget.


Innehåll

5% rabatt till nya kunder

Det lönar sig att registrera sig! Som slutkund får du en nykundsrabatt på ditt första inköp när du registrerar dig i vår nätbutik. Du får 5% rabatt på alla produkter i vårt sortiment - som till exempel dragkrokarcykelhållareeller och taklasthållare.

Så fungerar det

Ange koden "NY2024" under "Lös in presentkort" i varukorgen och klicka på "Lös in" för att lösa in presentkortet. Rabatten på 5% dras då av automatiskt.

Kampanjvillkor

  • Endast för slutkunder
  • kan ej kombineras med andra presentkort
  • gäller endast vid den första registreringen och inte för gästbeställningar
registrera dig som ny kund

Månadens erbjudande

Vem gillar inte att bli överaskad av rabatter? Vi erbjuder inte bara våra kunder engångsrabatter och kampanjer utan också ett starkt rabatterat månadserbjudade varje månad.

Artikel: Cykelhållare MFT Aluline
Pris: 2 481,49 kr

till erbjudandet

100 Skr presentkort vid lyckad registrering av nyhetsbrevet

Även här är det lönsamt att registrera sig! När du registrerar dig för vårt nyhetsbrevsprogram får ett engångspresentkort på 10 €. Våra nyhetsbrev informerar dig utan kostnad om aktuella nyheter liksom om rabatter och kampanjer från Rameder.

Kampanjvillkor

  • kan ej kombineras med andra presentkort
  • gäller bara vid första registreringen
  • Minsta beställningsvärde 1000 Skr
registrera dig nu

Bästa prisgaranti

Vi står för våra priser, men om du skulle få ett erbjudande om en jämförbar dragkrok, en komplettsats för dragkrok eller en elsats till ett lägre pris hos en annan handlare, då kan du fylla i nedanstående formulär så säljer vi produkten från Rameder 100 Skr billigare än konkurrenten.

Garantivillkor

  • Ange artikeln och handlaren med exakt internet-länk.
  • Ladda upp t.ex. ett utdrag ur ett prospekt eller skicka oss anbudet per fax.
  • Vi kontrollerar anbudet från handlaren inom 1-2 arbetsdagar.
  • Om artikeln är likvärdig får du artikeln till ett 100 Skr lägre pris!

Garantin gäller endast för nya omedelbart leveransklara varor, inte för tjänster (t.ex. montering), produkter från ut- eller slutförsäljningar, specialerbjudanden, insolvenser, konkursutförsäljningar, affärsupplösningar, auktioner (t.ex. eBay), jämförelseportaler (t.ex. Pricerunner), demonstrationsmodeller, skadade eller defekta produkter och endast för anbud från handlare med säte i Sverige.

Låt kontrollera anbudet