137 000 produkter ständigt i lager

Köp dragkrok till Mahindra

fasta, avtagbara och fällbara dragkrokar

Många årtiondens erfarenhet, och många år som marknadsledande för eftermonterade dragkrokar har gjort Rameder till expert på dragkrokar för Mahindra. Vi säljer Mahindra dragkrokar från alla tillverkare, t.ex. Bosal, Westfalia, Brink och många andra märkestillverkare av dragkrokar. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av dragkrokar och vi känner till för- och nackdelar med de olika dragkroksystemen för Mahindra. Därför kan vi presentera de enklaste och mest snabbmonterade dragkroksystemen bland alla system på marknaden.

Vår konfigurator togs fram för att göra det betydligt lättare för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det mycket enkelt att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellvarianter från Mahindra. I nästa steg kan du bestämma din Mahindra-modell ännu noggrannare.

Dragkrokar till alla Mahindra-modeller

Välj din fordonsmodell i listan.

fast dragkrok till Mahindra


starre Mahindra Anhängerkupplung

På en fast dragkrok till Mahindra är dragkulan fastskruvad eller svetsad i tvärbalken och är därmed alltid klar att användas. En fast dragkrok till Mahindra är intressant för kunder som mycket ofta använder släp eller andra transportlösningar som utnyttjar draganordningen. Fördelen, framför allt för proffs som ofta använder dragkroken yrkesmässigt är att kulhalsen inte behöver tas av. Det sparar ett arbetssteg och även pengar eftersom det fasta systemet är billigare.

  • billigaste dragkrok
  • Lämpad för dem som använder den ofta eller alltid
  • Dragkulan kan inte tas av


avtagbar dragkrok till Mahindra


abnehmbare Mahindra Anhängerkupplung

På en avtagbar dragkrok till Mahindra kan dragkulan tas av. Man skiljer mellan avtagbara dragkrokar till Mahindra med hand- och spaksystem eller helautomatiska system. Skillnaderna mellan systemen är i första hand hanterbarhet, komfort och pris. Med Mahindra helautomatiska dragkroksystem hakar det förspända kulhuvudet in automatiskt och hörbart. Hand- och spaksystem spänns och säkras däremot manuellt.

  • enkelt hanterbar
  • dragkulan kan tas av
  • balanserat pris-prestandaförhållande
  • det mest köpta dragkroksystemet

fällbar dragkrok till Mahindra


schwenkbare Mahindra Anhängerkupplung

På en fällbar dragkrok till Mahindra är dragkulan fast förankrad i balken. Den behöver varken monteras eller demonteras. Kulhuvudet förs till beredskaps- respektive viloläge med en ratt. Om registreringsskylten eller delar av belysningen skyms av dragkroken till Mahindra måste kulhuvudet föras i viloläge. Kulhals och el-uttag syns då inte längre.

  • oöverträffad komfort och mycket enkel hantering
  • kulhuvudet behöver inte förvaras i bilen när det inte används
  • det dyraste dragkroksystemet
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner