Observera: På grund av den nuvarande höga efterfrågan förväntas leveransen av varorna försenas med 2-3 arbetsdagar.

137 000 produkter ständigt i lager

Köp golvmattor till Kia

Gummi-golvmattor, bilmattor av velour eller nålfilt

Många års erfarenhet av golvmattor som biltillbehör har gjort Rameder till specialist på golvmattor till Kia. På vår webbsida säljer vi golvmattor till Kia från tillverkaren Azuga. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av golvmattor och vi känner till för- och nackdelar med de olika golvmatt-systemen för Kia. Därför kan vi presentera de enklaste och mest snabblagda golvmattorna bland alla system på marknaden.

Vår konfigurator togs fram för att underlätta för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det mycket enklare att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellvarianter från Kia. I nästa konfiguratorsteg kan du avgränsa din Kia-modell ännu mera detaljerat.

Golvmattor Kia

Kia Fußmatten

Golvmattorna till Kia i originalutrustningskvalitet tillverkas speciellt för din Kia. Golvmattorna är av mycket hög kvalitet och ger det bästa skyddet mot smuts och väta i kupén. Golvmattorna till Kia levereras i ett tungt utförande och är halksäkra. Naturligtvis är golvmattorna till Kia även luktneutrala och har ovala golvmatts-clips för att fästa golvmattan i din Kia. Förutom golvmattor har vi även Kia bilmattor i vårt program.

  • golvmattor av gummi och velour
  • mycket robust material
  • lätta att rengöra
  • perfekt tillskurna
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner