Observera: På grund av den nuvarande höga efterfrågan förväntas leveransen av varorna försenas med 2-3 arbetsdagar.

137 000 produkter ständigt i lager

Köp bagagerumsbalja till Dodge

skyddar mot smuts, slitage och fukt

Många års erfarenhet av bagagerumsbaljor som biltillbehör har gjort Rameder till specialist på bagagerumsbaljor till Dodge. Vi säljer bagagerumsbaljor till Dodge från Mix-Plast. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av bagagerumsbaljor på marknaden och vi känner till för- och nackdelar med de olika bagagerumsbaljorna för Dodge. Därför kan vi presentera de lämpligaste bagagerumsbaljorna bland alla som finns på marknaden.

Vår konfigurator togs fram för att underlätta för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det betydligt enklare att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellvarianter från Dodge. I nästa konfiguratorsteg kan du avgränsa din Dodge-modell ännu mera detaljerat.

Bagagerumsbaljor till alla Dodge-modeller

Välj din fordonsmodell i listan.

Lastkantskydd Dodge

Dodge Kofferraumwanne

Lastkantskyddet är en genomskinlig skyddsfolie som närapå osynligt kan klistras på alla lackfärger. Dodge lastkantskydd skyddar den värdefulla lacken på den utsatta i- och urlastningskanten och förhindrar fula repor. Skyddsfolien passar till 100% på din Dodge. Den behöver inte skäras till eller korrigeras. Dodge skyddsfolie kan när som helst tas bort utan att lämna märken.

  • passar till 100 procent
  • transparent och genomskinlig
  • skyddar mot repor
  • kan tas bort utan att lämna märken
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner