Meny

Våra medarbetare presenterar sig

Vi tar emot din beställning, står vid din sida och ger råd och upplysningar om leveranstider. Vidare skapar vi prisförfrågningar som är speciellt avpassade till din bil eller hjälper dig vid monteringsproblem. Vi är till för dig, både före och efter köpet.

Service-Hotline

Daniela
Alesandro
Alina
Andreas
Andreas
Anika
Beatrice
Christina
Heiko
Kathleen
Katja
Matthias
Melanie
Ronja
Stefanie
Sven

Återge

Vi tar över både telefonhanteringen och kontakten med leverantören av hämtningstjänsten vid en returorder. Efter att ha mottagit och kontrollerat varorna återbetalar vi dig.

Kathrin
Anja
Janin
Kathi
Mandy
Manuela
Sabine

Teknik-hjälplinje

Vi ger dig i första hand råd om tekniska problem och hjälper dig med frågor om installation.Med vår praktiska erfarenhet är vi den perfekta rådgivaren när det kommer till dragkrokar och monteringar. När vi monterar dragkrokar i någon av våra verkstäder kodar vi alltid om fordonet.

Ramon
Christian
Dean-Stephan
Jens
Kristian
Markus
Martin
Michael
Philipp

E-handel

Vi strävar alltid efter optimering och ständing förbättring av vår webbutik. Det är viktigt för oss att ge dig en användarvänlig shoppingupplevelse. Genom våra sociala mediekanaler eller vårt nyhetsbrev får du alltid reda på de senaste nyheterna om Rameder.

Lars
Mario
Melanie

Anskaffning

Vi ansvarar för att hålla vårt sortiment i webbutiken uppdaterat. Dessutom ser vi alltid till att lagret är påfyllt och analyserar marknaden för potentiella nya tillverkare och produkter för att kontinuerligt kunna utöka vårt sortiment.

Andy
Johannes
Maria
Stephan
Steve
Tobias
Tobias

Bokföring

Vi ansvarar för all verksamhet relaterad till löner, kostnader och ekonomi. I övriga arbetsuppgifter ingår att skriva lönebesked och upprätta månads- och årsbokslut i enlighet med gällande lagstiftning.

Antje
Alena
Christin
Christin
Kathrin
Natalia
Patricia
Regina

IT

Vi hjälper hela företaget med tekniska problem och svårigheter. Dessutom ansvarar vi för administrationen av våra olika system, underhållet av SAP-varuhanteringssystemet och vår interna hård- och mjukvara.

Matthias
Daniel
Marvin
Marco
Paul
Philipp
Stefan

Lager

Bernd
Andreas
Bajram
Christian
Christoph
Daniel
Frank
Kadrush
Martin
Matti
Mevlud
Rene
Ronny
Sebastian
Sefer
Steffen
Thomas
Tom
Toni

Praktikanter

Philip
Susan
Tristan