Observera: På grund av den nuvarande höga efterfrågan förväntas leveransen av varorna försenas med 2-3 arbetsdagar.

137 000 produkter ständigt i lager

Köp taklasthållare till Santana

för takreling, fixpunktsmontering, dropplist, normalt tak och T-spårsprofil

Många årtiondens erfarenhet, och många år som marknadsledande för eftermonterade takräcken har gjort Rameder till expert på takräcken till Santana. Vi säljer takräcken till Santana från Thule, F.LLI Menabo och Yakima. Vi kan vårt sortiment, vi kan alla tillverkare av takräcken och vi känner till för- och nackdelar med de olika takräckesystemen för Santana. Därför kan vi presentera de enklaste och mest snabbmonterade takräckesystemen bland alla system på marknaden.

Vår konfigurator är gjord för att göra det mycket lättare för dig att välja först fordon och därefter produkt. Grupperingen på sidan gör det mycket enklare att välja ut ditt fordon bland det stora antalet modellserievarianter från Santana. I nästa konfiguratorsteg kan du specificera din Santana-modell ännu mera detaljerat.

Taklasthållare till alla Santana-modeller

Välj din fordonsmodell i listan.

Santana takräckenr

Santana Dachträger

Vi säljer taklasthållare i originalutrustningskvalitet till din Santana. Taklasthållaren understryker de naturliga linjerna hos din Santana och blir till en integrerad del av fordonsdesignen. Monteringen av taklasthållaren går på ett par minuter och Santana taklasthållare är testad av TÜV och försedd med GS-märkning. Hållbarhet och säkerhet är produktegenskaper på samma sätt som mångsidigheten hos Santana taklasthållare.

  • för alla typer av tak
  • för takboxar, cykelhållare, kanot och kajaktransport
  • nästan ljudlösa taklasthållarsystem
  • lätt konstruktion av stål och aluminium
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner