137 000 produkter ständigt i lager

Köp dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK

Du klarade det nästan! Det är bara några klick fram till din dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK. Nu behöver du bara välja fordonstyp och slutligen motor på din Hyundai i30 FASTBACK.

Varför behövs alla dessa uppgifter? Produkten dragkrok är mycket komplex. Det finns oräkneliga system på bildelsmarknaden. Beroende på vilken Hyundai i30 FASTBACK-dragkrok som ska monteras, så måste i vissa fall ett urtag göras i stötfångaren eller också är kablaget till elsatsen som ska monteras olika. Urvalskriterierna och frågorna är bara till för att entydigt erbjuda dig rätt dragkrok, så att allt går smidigt vid monteringen av dragkroken på Hyundai i30 FASTBACK.

Välj din fordonsmodell:

Välj din fordonsmodell i listan.

fast dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK


starre Hyundai Anhängerkupplung

På en fast dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK är dragkulan fastskruvad eller svetsad i tvärbalken och är därmed alltid klar att användas. En fast dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK är intressant för kunder som mycket ofta använder släp eller andra transportlösningar som utnyttjar draganordningen. Fördelen, framför allt för proffs som ofta använder dragkroken yrkesmässigt är att kulhalsen inte behöver tas av. Det sparar ett arbetssteg och även pengar eftersom det fasta systemet är billigare.

  • billigaste dragkrok
  • Lämpad för dem som använder den ofta eller alltid
  • Dragkulan kan inte tas av


avtagbar dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK


abnehmbare Hyundai i30 FASTBACK Anhängerkupplung

På en avtagbar dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK kan dragkulan tas av. Man skiljer mellan avtagbara dragkrokar till Hyundai i30 FASTBACK med hand- och spaksystem eller helautomatiska system. Skillnaderna mellan systemen är i första hand hanterbarhet, komfort och pris. Med Hyundai i30 FASTBACK helautomatiska dragkroksystem hakar det förspända kulhuvudet in automatiskt och hörbart. Hand- och spaksystem spänns och säkras däremot manuellt.

  • enkelt hanterbar
  • dragkulan kan tas av
  • balanserat pris-prestandaförhållande
  • det mest köpta dragkroksystemet

fällbar dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK


schwenkbare Hyundai i30 FASTBACK Anhängerkupplung

På en fällbar dragkrok till Hyundai i30 FASTBACK är dragkulan fast förankrad i balken. Den behöver varken monteras eller demonteras. Kulhuvudet förs till beredskaps- respektive viloläge med en ratt. Om registreringsskylten eller delar av belysningen skyms av dragkroken till Hyundai i30 FASTBACK måste kulhuvudet föras i viloläge. Kulhals och el-uttag syns då inte längre.

  • oöverträffad komfort och mycket enkel hantering
  • kulhuvudet behöver inte förvaras i bilen när det inte används
  • det dyraste dragkroksystemet
Ett steg tillbaka

Rameder använder kakor för att ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter att surfa i internetbutiken godkänner du användningen av kakor. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Ok, jag godkänner